Wat goed is voor de luchtvaart, is zeker goed voor de industrie. Aeroglue levert customized cyano-acrylaat lijmen (ook wel 'seconde-lijm') voor het repareren of verbinden van zeer uiteenlopende materialen. Met Aeroglue CA lijmen verbindt u snel en onwrikbaar materialen als ijzer, hout, en diverse kunststoffen op een manier die u geheel zelf kunt bepalen. 

Wij leveren reparatie sets die qua samenstelling geheel afhankelijk zijn van uw specifieke wensen en eisen. Wat we zeker kunnen zeggen is dat u met onze secondelijmen zeer uiteenlopende materialen en voorwerpen weer snel, gemakkelijk, en onwrikbaar repareert.

Customized cyano-acrylaat lijmen (ca)

CA-lijmen staan bekend om hun ultra snelle werking. Dat kan zo zijn, maar als u liever een trage cyano-acrylaat lijm wilt, dan maken we die voor u, daarvoor maken we gebruik van ons eigen laboratorium. Of misschien wilt u juist liever een zeer dunne cyano-acrylaat lijm omdat een dunne lijm bijvoorbeeld beter geinjecteerd kan worden? Vertel ons uw reparatiewensen en wij stellen de set voor u samen. Ook voor kleinere volumes.

Toepassingen

aeroglue verpakking
aeroglue verpakking

Een belangrijk aspect van het Aeroglue product is zijn kleur. Of liever, uw kleur. Want als u werkt met Aeroglue kunt u de gemaakte verbinding schuren, afplakken, plamuren, en vervolgens in kleur spuiten, maar dat hoeft niet. Nee, onze CA lijmen kunnen in vele kleuren worden geleverd die u wenst, en zijn om die reden direct verwerkbaar tot het resultaat dat u wenst. Onze CA lijmen kunnen toepasbaar worden gemaakt voor ieder te verbinden oppervlak, zij vragen geen complexe voor- of nabehandelingen. 

CA-lijmen in elke kleur