aeroglue verpakking

Custom-made producten komen vrijwel altijd met een zeker mate van tooling. 'Tooling' is het ontwerpen en leveren van gereedschappen die de omgang met gerelateerde producten vergemakkelijkt of verbetert. Produceren op klant-specificatie maakt tooling vrijwel onvermijdelijk, uw Aeroglue product moet tenslotte naadloos aansluiten op de workflow van uw onderneming.

'Launching customer' KLM bijvoorbeeld was zeer gecharmeerd van ons product, maar voorzag een probleem met het installeren van de drooglampen op haar werktafels - die tafels dienen vanzelfsprekend meerdere doelen. Wij ontwierpen speciaal voor hen een inklikbaar montage systeem waarmee de lampen snel van de tafels konden worden verwijderd om zo direct plaats te kunnen maken voor andere werkprocessen.

Tooling

CA-lijmen staan bekend om hun ultra snelle werking. Dat kan zo zijn, maar als u liever een trage cyano-acrylaat lijm wilt, dan maken we die ook voor u. Of wilt u juist liever een hele dunne cyano-acrylaat lijm, bijvoorbeeld omdat een dunne lijm beter geinjecteerd kan worden? Om geheel aan uw persoonlijke wensen te voldoen maken we gebruik van ons eigen laboratorium. Vertel ons uw verbindingswens dan zorgen wij voor de juiste lijm, ook voor kleinere volumes.

Toepassingen

aeroglue drooglamp

Aeroglue ontwerpt en produceert al haar verpakkingen zelf, ook in kleinere oplagen. Deze keuze stelt ons in staat doorlopend nieuwe functies in de verpakking van uw product te integreren. Zo integreerden wij in een verpakking voor KLM een injectiesysteem uit de medische industrie waarmee het voor KLM mogelijk werd micro-breukjes in plastic componenten te repareren. Daarnaast voorzagen we een serie lijmkits van een flaconnetje plastic conditioner en 2 polishing pads. Hiermee kan het behandelde kunststof snel en gemakkelijk weer in oude staat worden hersteld; geen schuurwerk, geen spuitwerk, alleen lijmen, polijsten, oppoetsen, en klaar.

Lijmverpakkingen

aeroglue verpakking
aeroglue drooglamp bevestiging