Customized UV-lijmen

Aeroglue levert customized UV-lijm sets voor reparatie van kunststof interieurdelen in voornamelijk lijnvliegtuigen (MRO). Met Aeroglue repareert uw onderhoudsteam razendsnel vouwtafeltjes, back-rests, armleuningen, en bagage-compartimenten, en dat alles tegen een kostprijs die slechts een fractie vormt van wat deze delen nieuw kosten in aanschaf.

Wij leveren ultra-violette lijm die qua samenstelling geheel afhankelijk is van uw specifieke wensen en eisen. Wat we wel kunnen zeggen is dat u met onze producten kunststof interieur delen snel, gemakkelijk, en onzichtbaar repareert, tegen een fractie van het geld dat u anders kwijt zou zijn geweest voor de aanschaf van nieuwe - gelijksoortige interieurdelen. Voorbeeld? In deze tutorial ziet u hoe onze lijm in te zetten in uw MRO proces.

Verpakking aeroglue
Verpakking aeroglue

UV-lijmen in elke kleur

Een belangrijk aspect van het Aeroglue product is zijn kleur. Of liever, uw kleur. Want als u werkt met Aeroglue hoeft u niet te schuren, af te plakken, te plamuren, en vervolgens in kleur te spuiten. Nee, onze UV lijmen kunnen in elke kleur worden geleverd die u wenst en zijn om die reden direct verwerkbaar tot het resultaat dat u wenst. Zij kunnen toepasbaar worden gemaakt voor ieder te repareren oppervlak, in exact de kleur van dat oppervlak. Onze UV lijmen vragen geen complexe voor- of nabehandelingen.

Luchtvaart certificering

Geen publieke sector die in zijn voortbestaan nadrukkelijker gedirigeerd wordt door veiligheid dan de luchtvaart. Elke wijziging aan of in een vliegtuig moet eerst worden ge-engineered, geverifieerd, en gedocumenteerd. Als al deze stappen werden doorlopen, worden ze door aangewezen luchtvaart officials gecontroleerd en gecertificeerd. Pas vanaf dat moment mag de voorgenomen wijziging aan het vliegtuig ook daadwerkelijk worden geimplementeerd. Klinkt complex? Misschien, maar wij kennen die weg. En u hoeft die weg niet te kennen, want tegen meerprijs wordt elk standaard Aeroglue product FAA gecertificeerd aan u geleverd, een certificering die overigens naadloos aansluit bij de veiligheidsstandaarden van de Europese luchtvaartautoriteit (EASA).

Overigens, als u onze lijm wilt gebruiken in een geheel eigen repair procedure - kunnen wij u direct in contact brengen met onze eigen internationale luchtvaart certificeringspartner. Zij zijn in staat elke modificatie in elk soort vliegtuig te certificeren als design partner (PART 21 J), als productie partner (PART 21 G), of als onderhoudspartner (PART 145). Wel zo snel, wel zo betrouwbaar.